Ronaldo wil niet dat Real Madrid Eden Hazard tekent

Real Madrid wil Chelsea-ster nummer 10 van de handelaar Goedkope Voetbalshirts ondertekenen Hazard als mogelijke vervanging voor Ronaldo, wiens loopbaan bij de Bernabeu mogelijk ten einde loopt.

Spaanse media beweren dat Ronaldo aan het eind van het seizoen niet wil dat Realard tekent voor Real Madrid. En hij wil niet dat een andere ster van wereldklasse zijn positie als talisman in gevaar brengt. Voetbalshirt Real Madrid te koop online shop.

Ronaldo is van mening dat het ondertekenen van Hazard niet nodig is. In plaats daarvan zou de international van Portugal er de voorkeur aan geven dat Los Blancos andere delen van zijn team zou versterken.

Er wordt verwacht dat er een doelverdediger arriveert met David De Gea en Thibaut Courtois, beide getipt om het over te nemen van Keylor Navas. Real Madrid is ook in verband gebracht met een verhuizing voor Tottenham-ster Harry Kane als een vervanging voor Karim Benzema. U kunt ook Real Madrid shirt kind vriendelijk om uw steun te tonen.

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Comments are closed.